ابزار وبمستر

      [ براي خريد كتاب و مشاهده مراكز پخش و كتاب فروشي هاي مرتبط با ناشر به صفحه ناشر مراجعه نماييد]

اصول بیوتکنولوژی غذایی
موضوع:
مواد غذایی - تکنولوژی زیستی
پديدآورنده:
مترجم:حمید سرحدی
مترجم:بتول رضایی‌زاده‌برواتی
مترجم:سمیه سنجری
ناشر:

دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان چاپ و انتشارات

۵۱۸ صفحه - رحلی (شومیز) - چاپ ۱ - ۱۰۰۰ نسخه
تاريخ نشر:۹۷/۱۰/۱۵
قيمت پشت جلد :۵۰۰۰۰۰ ريال
كد ديويي:۶۶۴.۰۲۴
زبان كتاب:فارسی
محل نشر:تهران - تهران
صفخات اوليه كتاب

معرفي مختصر كتاب:

كتاب بعدي    كتاب قبلي بازگشت به فهرست



 

 
[فراموشی کلمه عبور]
[ثبت نام]